Genamics JournalSeek
Institute for Information Resources

TWO IN ONE

LCPJ Publishing

1. LCPJ Publishing ofron publikimin e letërsisë artistike, shkencore dhe krijimeve të tjera artistike. Prodhimet cilësore përmes printimit me laster (teknologjia e fundit) dhe kontratës së të drejtës së autorit për veprën krijuese të miratuar nga Zyra Shqiptare e të Drejtave të Autorit në Ministrinë e Kulturës përbëjnë zbatimin praktik të qëllimeve tona.

...
Me shume »

Revista LCPJ

2. Linguistic and Communicative Performance Journal (ISSN 2073-5138, PRINT; ISSN 2077-0812, ONLINE), Revista, mirëpret artikuj me tema të ngushta dhe me tema të gjera të lidhura ngushtë njëra me tjetrën, që kontribuojnë për një performancë të shëndetshme cilësore në të folurën e gjuhës, të shkruarin e gjuhës, mësimdhënien e gjuhës, mësimnxënien e gjuhës, dhe .......

...
Me shume »

EU Ambassador, Ettore Sequi, and LCPJ on the EDL

»Click the photo to see more

First interview about the LCPJ on TV

»Click the photo to see more

LCPJ on Translation Day

»Click the photo to see more

Feedback

»Komente

»Statistika

 

Lingvosoft free online dictionary
Lingvosoft online dictionary
From language:
To language:
Word:

online electronic dictionaries

English Hungarian Dictionary
English Indonesian Dictionary

New Publications

Advertisements